GOODS TO GIVE zoekt vrijwilligers!
Ambassadeur bij armoedeorganisaties in uw regio

2 dagen/maand (zelf te kiezen)

Goods to Give verzamelt onverkochte non-food producten uit de industriële wereld om ze te herverdelen onder de minstbedeelden in heel België. Dit via een netwerk van armoedeorganisaties die strijden tegen armoede en actief zijn op het terrein. Zeep, shampoo, luiers, kleding, speelgoed, schoonmaakmiddelen, … worden regelmatig op onze solidaire webshop aangeboden en maken daklozen in vormingscentra, kinderen in opvangtehuizen, klanten van sociale kruideniers en vele anderen blij.

Als ambassadeur van Goods to Give bezoekt u de vormingscentra, opvangtehuizen, sociale kruidniers en pakketverdelers in uw regio. U bent dus het lokale gezicht van Goods to Give! Uw opdracht bestaat uit het versterken van de band tussen Goods to Give en deze armoedeorganisaties in uw regio. Dit zal u doen door een ondersteunende rol te spelen om zo een goede en vlotte samenwerking te garanderen. Op deze manier bent u een essentiële schakel in de uitwisseling tussen Goods to Give en de partnerorganisaties.

Bent u nog niet overtuigd van vrijwilligerswerk bij Goods to Give? Ambassadrice Lucy kan u misschien over de streep halen met haar getuigenis:

Vrijwilliger zijn bij Goods to Give is fijn. Ik leerde hen kennen via mijn vroegere werkgever en hun doel en national impact sprak me aan. Da’s nu 5 jaar geleden. Mijn inzet als vrijwilliger varieert, communicatie- of project-ondersteuning, maar vooral de verbinding maken met de sociale organisaties in mijn regio. Ik sta telkens weer vol bewondering over hoe sterk die zich inzetten en engageren. Chapeau!”

Verdere informatie over Goods to Give kan u terugvinden op onze website of in ons jaarverslag van 2020.

Contact : Dorien Degrève – 02 737 67 34 – [email protected]

 

 

 

Share This