Duik je even terug mee in 2023?

In ons jaarverslag laten we je graag ontdekken hoe we samen met onze partners een impact hebben gehad op het dagelijkse leven van mensen in nood. Dankzij meer dan honderden impactvolle partnerschappen konden we 2,6 miljoen non-food producten tot bij mensen in armoede krijgen.

Ontdek in ons jaarverslag welke uitdagingen we in 2023 het hoofd hebben moeten bieden, welke hartverwarmende acties en ontmoetingen er plaatsvonden en hoe we samen toch weer heel wat bergen verzet hebben.

Een welgemeende dankjewel

  • aan onze partnerbedrijven die ons in alle vertrouwen hun producten toevertrouwen, ons financieel ondersteunen, talrijke impactvolle projecten en campagnes mogelijk maken, hun broodnodige expertise verlenen, … ;
  • aan de honderden armoede-organisaties die zich dagelijks in de strijd tegen armoede smijten en ons in staat stellen om onze producten te krijgen tot zij die deze het meest nodig hebben;
  • aan ons fantastisch team van vrijwilligers die onze werking mede mogelijk maken;
  • aan onze geëngageerde Raad van Bestuur die blijft nadenken over het Goods to Give van morgen
  • aan iedereen die in Goods to Give gelooft!

Nog steeds leven vandaag de dag meer dan 2 miljoen Belgen met het risico op armoede en sociale uitsluiting. Wij blijven samen met onze partners zoveel mogelijk positieve impact te hebben op mensen in nood.

Bedankt voor alle steun en engagement!
Het team van Goods to Give


Lees hier ons jaarverslag 2023

Share This